İcra müdürlüğünde yeniden yapılanma

BURDUR İcra Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Eşleştirme Projesi kapsamında yenilendi. Burdur İcra Müdürlüğü, Türkiye genelindeki 28'inci pilot müdürlük olarak hizmet verecek.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Kasım 2017 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İcra müdürlüğünde yeniden yapılanma

Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Eşleştirme Projesi kapsamında yenilenen İcra Müdürlüğü'nün yeniden düzenlenen hizmet bürosu Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Mustafa Selman Çelik, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Burdur Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik ile Burdur Adliyesinde görevli hakimler, cumhuriyet savcıları, avukatlar ve personelin katıldığı törenle hizmete girdi.

Törende konuşan Mustafa Selman Çelik, "Yeni icra modelimizin Türkiye genelinde 28'incisini Burdur'da hizmete geçireceğiz. İcra personelimiz gerekli eğitimleri aldı. İcra personelimiz elinden gelen tüm gayreti gösterecek. Buraya belli bir çalışma ve emek sarf edildi. Gerekenler fazlasıyla yapıldı, güzel bir çalışma alanı oluşturuldu. Bakanlık olarak personel takviyemizi yapmış olduk. Bundan sonraki süreçte takviye devam edecek" dedi.

Daha sonra yeniden düzenlenen İcra Müdürlüğünün kurdelesi katılımcılar tarafından kesilerek birimler gezildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber