İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kardeşinin öğretmenini okul çıkışı sırtından bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kişi, kardeşinin öğretmeni Namık Gençay'ı okul çıkışında bıçaklayarak ağır yaradı. Olay sonrası kaçan zanlı polis ekiplerince kısa sürede gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2017 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kardeşinin öğretmenini okul çıkışı sırtından bıçakladı

Olay, dün akşam saatlerinde Doğanlar semtinde bulunan Batı Çim İlkokulunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre okul çıkışında kardeşinin okuduğu okula gelen Ömer S. (24) kardeşini alma bahanesiyle bahçeye girdi. Ömer S. bahçede bir süre bekledikten sonra okuldan ayrıldığı sırada sınıf öğretmeni Namık Gencay'ı sırtından bıçakladı. Sırtına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Gençay, yere yığıldı. Gençay'ı kanlar içinde yerde gören öğrenci ve öğretmenler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Gençay, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Gencay'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olaydan sonra kaçan Ömer S. ise polis ekiplerince yapılan çalışma neticesinde kısa sürede yakalanırken zanlının verdiği ilk ifadede suçunu kabul etmediği öğrenildi. Ayrıca bu olaydan 2 gün önce de hırsızlık suçundan yakalanan ve savcılık ifadesinin ardından serbest kalan Ömer S.'nin kardeşinin, Gencay'ın sınıfında öğrenim gördüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber