İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

Meclis, beş bölümden oluşan ve birinci bölümündeki maddeleri kabul edilen "torba tasarı" ile 7 bakanlığın bütçesi için yoğun mesai yapacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2017 11:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

TBMM Genel Kurulunda, vergi düzenlemelerini de içeren 127 maddelik "torba tasarının" müzakerelerine ikinci bölümün tümü üzerinden devam edilecek. Genel Kurul, bu hafta, normal mesai günleri olan salı-çarşamba-perşembe günlerinin dışında pazartesi ve cuma günleri de çalışacak.

Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısına göre, araçlarda MTV için uygulanacak yeniden değerleme oranı, 1300 cc altı araçlar için yüzde 15, 1300 cc üstü araçlar için ise yüzde 25 olacak.

Plan ve Bütçe Komisyonunun bütçe takvimi

Plan ve Bütçe Komisyonunda; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bütçeleri ele alınacak.

TBMM Gıda Bankacılığı Uygulaması Araştırma Alt Komisyonu, 15 Kasım Çarşamba günü yapacağı toplantıda, gıda bankacılığı faaliyeti yürüten kurum ve kuruluşların faaliyetleri ve önerilerini alacak.

Adana Dosteller Derneği, Hatay Yardımlaşma Derneği, Şahinbey Yardımlaşma Derneği, Tepebaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Fazla Gıda A.Ş. yetkilileri sunum yapacak.

Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu da çalışmalarına devam edecek.

COŞKUN ERGÜL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber