Toç Bir Sen kongre seçiminde, Günay Kaya kaybetti

Tarım hizmet kolunda örgütlü, 42 bin üyeli, kendi hizmet kolunda en büyük sendika olan Toç Bir Sen olağanüstü genel kurulunda, Başkan Günay Kaya, karşı tarafın ezici bir oy çoğunluğu elde etmesiyle, seçimi kaybetti.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 18 Kasım 2017 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Toç Bir Sen kongre seçiminde, Günay Kaya kaybetti

Bugün Kızılcahamam'da yapılan 1.Olağanüstü kongre seçimlerinde, 12 yıldır Genel Başkanlık yapan Günay Kaya ile Yardımcısı Hüseyin Öztürk'ün listesi yarıştı.

Yapılan seçim sonucunda, Hüseyin Öztürk 136, Günay Kaya ise 45 oy aldı.

Böylece TOÇBİRSEN yönetim kuruluna Hüseyin Öztürk başkanlığındaki Sabri Kızılkaya, Nail Süngü, Fatih Doğan, Fikret Akdeniz, İbrahim Gürsoy ve Zekeriya Yazıcı seçildi.

Toç Bir Sen, 42 bin üyesiyle tarım ve ormancılık hizmet kolunda yetkili sendika olup, toplu sözleşmelere katılma hakkı bulunuyor


Hüseyin Öztürk Kimdir?

05.09.1972 tarihinde Ordu ili Ünye ilçesinde doğdu. İlk okulunu Ünye'de bitiren Öztürk orta okulunu Kütahya'da tamamladı. Lise eğitimine de Kütahya'da başlayarak Sincan'da devam eden Öztürk 1988 yılında Ünye İmam Hatip Lisesi'ni bitirerek aynı yıl Batman'da İmam-Hatip olarak göreve başladı.

1992 yılında Ankara/Sincan'a naklen gelen Öztürk 1997 yılında Başbakanlığa geçiş yaptı, aynı yılın sonunda da görevini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Tohumluk Tescil ve Sertifikasyon Merkezi Müdürlüğü'nde sürdürmeye başladı. İşletme Fakültesi mezunu olan Öztürk çalıştığı kurumlarda şeflik, Ayniyat Saymanlığı ve Döner Sermaye Saymanlığı görevlerinde bulunmuştur.

TOÇ BİR-SEN Ankara I Nolu Şube Başkanı iken 2008 yılında yapılan; TOÇ BİR-SEN 3. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliği'ne seçilen Öztürk 2011 yılında gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul'da Genel Mali Sekreterlik ve 2015 yılında gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul'da da Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na seçilmiştir.

TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Sincan'da bir sivil toplum kuruluşunun başkanlığını da yapan Öztürk evli ve dört çocuk babasıdır.

İŞTE SEÇİLEN YENİ YÖNETİM

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber