İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan'dan iki ile havaalanı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'ta vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt'a hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz" dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2017 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'dan iki ile havaalanı müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta il kongresi toplantısı öncesinde dışarıdaki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt'a hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak. Gümüşhane ve Bayburt'a kapalı spor salonlarının da talimatını verdim. Bu salonlarımız da 3 bin ila 4 bin kişiyi rahatlıkla alabilecek salonlarımız olacak. İçeride kongreyi hızlandıralım çünkü bugüne 2 ilimizin kongresini planladık. Bayburt'tan Gümüşhane'ye geçip, il kongresini de yapacağız.

Bayburt işini iyi biliyor. Siyasette Bayburt, referandumda da Cumhurbaşkanlığında da bir numara. Bayburt bizi sevdi, biz de Bayburt'u sevdik. İnşallah 2019'da da Bayburt bu kararlılığını yine gösterecek ben buna inanıyorum. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Hiçbir yeri boş bırakmayacağız değil mi? Allah sizlerden razı olsun.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber