İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı on günlük basit bir tatbikatla hedef alınamamıştır'

TGB Genel Başkanı Dikmen: Türkiye, NATO tarafından yalnızca on günlük basit bir tatbikatla hedefe alınmamıştır. Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fetullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2017 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı on günlük basit bir tatbikatla hedef alınamamıştır'

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Cem Dikmen, Türkiye'nin, NATO tarafından yalnızca on günlük basit bir tatbikatla hedefe alınmadığını belirterek, "Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fetullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır." dedi.

Dikmen, TGB'nin Beyoğlu'ndaki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin NATO tarafından pek çok kez hedef alındığını söyledi.

NATO'nun Türkiye düşmanlığının sadece tatbikatta yaşananlarla değerlendirmenin, bu kuruluşun suçlarının üzerini örtmek anlamına geleceğini ifade eden Dikmen, şöyle konuştu:

"Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fetullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır. NATO, 1952 yılında üyesi olduğumuz andan itibaren yeraltı örgütlenmeleriyle, piyonlarıyla yürüttüğü Türkiye düşmanlığını, şimdi alenen sergilemiştir.

NATO'da kalmak vatanın birliği ve bütünlüğü, Cumhuriyetin geleceği açısından artık imkansızlaştı. Türk gençliği olarak, Türkiye'nin bütün üniversitelerinde bu haftayı 'NATO'ya hayır' haftası ilan ediyoruz. Türkiye'yi on yıllardır piyonlarıyla ya da yeraltı örgütlenmeleriyle hedef alan NATO'ya karşı, Türk gençliği harekete geçiyor. 65 il merkezinde ve 100'ün üzerinde kampüste, yürüyüşler, söyleşiler, konferanslar basın açıklamaları, fotoğraf sergileri, bildiri ve afiş çalışmalarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

"Ya istiklal ya ölüm kararlılığının olduğu yerde, NATO barınamaz." diyen Dikmen, 80 milyonun Atatürk olduğu bir ülkede NATO'nun yaşayamayacağını dile getirdi.

Türkiye'yi ve Atatürk'ü düşman ilan eden NATO'dan çıkılması ve kuruluşun Türkiye'deki üslerine el konulması gerektiğine savunan Cem Dikmen, "NATO'dan çıkmak, Türkiye açısından artık bir tercih değil, yaşamsal bir zorunluluktur." değerlendirmesini yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber