İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bolu'da öğretmenler arası şiir yarışması

BOLU İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler arası şiir yarışmasında, 15 öğretmen kendi yazdıkları şiirlerle yarıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Kasım 2017 21:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bolu'da öğretmenler arası şiir yarışması

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından organize edilen şiir yarışması, İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlendi. 15 öğretmenin kendi yazdıkları şiirleri seslendirdiği yarışmayı Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Yeşil ve Milli Eğitim Şube Müdürü Muvafık Kılıç da izledi.

Yarışmada, Çobankaya Şehit Murat Paçal Ortaokulu Müdürü Erhan Bayram, "Bir de kahverengi gözlerin vardı" şiiriyle birinci oldu. Yarışma bitiminde konuşan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, öğretmenlere teşekkür ederek şöyle dedi:

"Bizi şiirlerinizle duygusal bir atmosfere soktunuz. Bence yarışmaya katılan bütün öğretmen arkadaşlarımız birincidir. Yarışmaya olan ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmaya katılım gösteren eğitim çınarımız Mustafa Namdar hocamıza teşekkür ediyorum. Bu meslek bir sevgi işidir. Sevginiz olmasa bu mesleği yapmanız mümkün değildir. İnşallah bu yarışmalarımız hem öğrencilerim hem de öğretmenlerimiz arasında devam edecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber