Harran Üniversitesi'nden 45 öğretim üyesi cüppesiyle mitinge katılacak

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 13 Nisan 2007 16:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) 14 Nisan'da yapacağı mitinge Harran Üniversitesi'nden 45 öğretim görevlisinin yarın akşam saatlerinde cübbeleri ile birlikte katılacağı öğrenildi.

ADD Şube Başkanı Doç. Dr. Sadettin Gürsöz, öğretim üyelerinin kendi aralarında para toplayarak otobüs kiraladıklarını söyledi.

Mitinge öğrencilerin ilgi göstermediğini doğrulayan Gürsöz, katılımcıların tamamının Üniversite'de öğretim görevlisi olan hocalardan oluştuğunu dile getirdi.

Bu mitinge katılım sırasında doğabilecek masrafların tamamının öğretim üyeleri tarafından karşılanacağını belirten Gürsöz, Üniversiteden bu konuda 1 kuruş bile mali destek almadıklarını kaydetti.

Gürsöz, kendisinin da önce uçakla gitmeye karar verdiğini, ancak arkadaşlarını yalnız bırakmamak için aynı otobüste onlarla birlikte hareket etmekten yana fikrini değiştirdiğini söyledi.

Sadettin Gürsöz, yarın akşam saatlerinde cübbelerini de alarak kendi aralarında para toplayarak kiraladıkları otobüsle Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsü'nden Ankara'ya hareket edeceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber