SSK Balıkesir İl Müdürü kaza geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2007 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Susurluk yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaralanan SSK Balıkesir İl Müdürü Necdet Asan, eşiyle birlikte kaldırıldığı Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Susurluk-Balıkesir Karayolu'nun Sultançayır mevkiindeki virajda bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Eşi Nesrin Asan ile birlikte Bandırma'dan Balıkesir'e dönmek üzere yola çıkan SSK Balıkesir İl Müdürü Necdet Asan, Susurluk ilçesine girdikten sonra Balıkesir yönüne çıkışta bulunan Sultançayır mevkiinde yol genişletme çalışması yapıldığı öğrenilen virajlı yolda bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kendisine ait özel otomobili ile yolun solundaki dere yatağına uçan Necdet Asan ve eşi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Balıkesir'e gönderilen Necdet-Nesrin Asan çifti, Atatürk Devlet Hastanesi acil servisindeki müdahalenin ardından müşahade altına alındı. Durumu ağır olan il müdürü Necdet Asan, yoğum bakım ünitesine kaldırıldı.

Kazayı haber alan başta Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu olmak üzere, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Sağlık Müdürü Mehmet Çalışkan, İGM Başkanı Mehmet Akif Okur ile çok sayıda bürokrat ve işadamı hastaneye giderek doktorlardan bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Mehmet Çalışkan, SSK İl Müdürü Necdet Asan'ın sağlık durumu hakkında doktorlarından ayrıntılı bilgi aldı. Çalışkan, Asan'ın sağlık durumunun daha iyiye gittiğini söyledi. Necdet Asan'a müdahale eden doktorlardan Acil Tıp Doçenti Erol Ünlüer, "Sağ tarafında kafa kemiğinde bir kırık var, kırığın altında beyne doğru giden bir kanama oluşmuş. Fakat hastanın genel durumunu bozan bir kanama olmadığı için şu an acil ameliyat endikasyonu yok. Ama kanamanın devam etme ihtimali üzerine yoğun bakım ünitesinde takibe alındı. Sırtına ait omurgalarda bir tane kırık var. Omurgadaki kırık için tomografi ve MR neticesi şu an stabil olduğu, ameliyata gerek olmadığı, istirahatla geçebilecek bir kırık olduğu düşünüldü. Riskli saatler, hastanın her an ameliyat olabilme riski bulunuyor. Şu an itibariyle genel durumu iyi. Başka bir sağlık kuruluşuna sevkine gerek yok, burada müdahale edilebilecek bir vaka. Kendisi konuşuyor, kol ve bacaklarında hareket mevcut, nörolojik herhangi bir sıkıntısı yok. Bir süre daha yoğun bakım ünitesinde kalacak" dedi.

Bu arada, Necdet Asan'ın eşi Nesrin Asan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bayan Asan'ın geçirdikleri kazanın şokunu yaşadığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber