Öğrencilerinin Rus Ruleti kanlı bitti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Nisan 2007 16:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Sokakta buldukları tabanca ile rus ruleti oynayan iki öğrenciden biri öldü. Yaşadığı korkunç olayda hayatta kalan O.H. ise gözaltına alındı.

Diclekent Semti'nde bulunan Ayşen Numan İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören B.G. ve O.H., okul yanında bulunan boş arazide yerde bulduklarını iddia ettikleri kurusıkıdan bozma smith wesson benzeri toplu silahla oyun ölümü olarak bilinen Rus ruleti oynamaya karar verdiler. Ölüm oyununa ilk olarak O.H. başladı. İkincide B.G., üçüncüde ise yine O.H. silahı kafasına dayayarak tetik çekti ancak silah patlamadı.

4'ÜNCÜ KEZ TEKTİK ÇEKTİ

Dördüncü kez tetiği çekme sırası kendisine gelen B.G., tabancayı kafasına dayayarak tetiği çekince kanlar içerisinde yere yığıldı. Arkadaşının yaralandığını gören O.H.'nin yardım istemesi üzerine B.G. çevredekiler tarafından önce Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Dicle Üniveristesi Acil sirvisi bölümüne kaldırılan B.G. ameliyata alındı. B.G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olaydan sonra olisler tabancayı boş arazide bulurken, ölüm oyununa katılan O.H.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber