Lisede şiddet şekil değiştirdi: Dayak görüntüleri interneye veriliyor...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2007 18:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

4 lise öğrencisi arkadaşlarını döverken çektikleri görüntüleri internette yayınladı.

Kağıthane'de bir arkadaşlarını döverken çektikleri kamera görüntülerini internette yayınladıkları öne sürülen 4 lise öğrencisi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Nişantaşı'ndaki bir lisede okuyan Ç.S'nin, arkadaşları tarafından dövülürken çekilen kamera görüntülerinin internette yayınlandığını iddia eden ailesi, Şişli Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.

Savcının talimatı üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ç.S'nin okul arkadaşları A.H, E.K, H.K. ve Ö.O'yu gözaltına aldı.

Şüpheli öğrencilerin, Üsküdar'da oturan arkadaşları Ç.S'yi, bir süre önce internette sohbet ettikleri sırada kendilerine küfür ettiği gerekçesiyle, bir tiyatro oyununda oynatacaklarını söyleyerek Kağıthane'ye çağırdıkları belirtildi.

Burada Ç.S'yi dövdükleri ve boğazına kemer takarak yerde sürükledikleri öne sürülen 4 öğrencinin, kamerayla çektikleri görüntüleri daha sonra internette yayınladıkları öne sürüldü.

Bu arada, polis tarafından Ö.O'nun evinde yapılan araştırmada, söz konusu görüntülerin yayınlandığı anlaşılan bir bilgisayara el konuldu.

Şüpheliler, şubedeki işlemlerinin ardından Şişli Adliyesine sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber