Barış Atay: Ağlayarak özür dileyeceksiniz

24 Haziran seçimlerini 'hesap' günü olarak gördüğünü açıkça ilan eden Barış Atay, "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. Yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz" sözleriyle tehditler savurdu. Yavuz Bingöl'ün açıklamasını da hazmedemeyen Atay, "Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim" diyerek tepki çekti

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 14 Mayıs 2018 12:45, Son Güncelleme : 14 Mayıs 2018 13:25
Barış Atay: Ağlayarak özür dileyeceksiniz

Oyuncu Barış Atay, 24 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı paylaşımda tehditte bulundu. "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz" diyen Atay, "Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

Sözlerine gelen tepkilerle ilgili de açıklama yapan Atay, söylediklerinin manipüle edildiğini iddia etti ancak daha sonra tehdidine devam ederek, "Suçlarından dolayı yargılanan hiç kimseyi de affetmek, hiç kimseye acımak zorunda değilim. Bu ülkeye yaptıklarını unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

Yavuz Bingöl'e karşı hadsiz sözler

Sanatçı Yavuz Bingöl'ün, "Bu coğrafyada bir-iki tane daha Tayyip Erdoğan çıksaymış, daha kuvvetli bir coğrafya olurmuş. İran'da, Pakistan'da da onun gibi bir lider olsaydı; Amerika ve İngiltere gibi emperyal güçler bu kadar kolay at oynatamazmış oralarda" sözleri de Atay'ı çıldırttı.

Sosyal medya hesabından Bingöl'e hakaret eden Atay'ın "Gördüğüm yerde yüzüne tükürmek şart oldu" sözleri de tepkiyle karşılandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber