MEB: Bilgiler tümüyle tek yanlı ve ideolojik

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2007 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, "Provalarda harem selamlık uygulama" başlıklı haberde yer alan bilgilerin "tümüyle tek yanlı" olduğu bildirildi.

Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden, bugün bir gazetede yer alan "Provalarda harem selamlık uygulama" başlıklı haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin TBMM Genel Kurulu'nda konuyla ilgili iddiaları dile getirmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in iddiaları cevapladığı belirtildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının 81 ilde, tüm ilçelerde, salonları ve ortamı uygun orta öğretim kurumlarında coşkuyla kutlanması için bakanlık tarafından her türlü önlemin alındığı belirtilen açıklamada, bu kutlamaların, Cumhuriyetin kurulduğu tarihten bu yana olduğu gibi kız, erkek karışık bir şenlik havasında kutlandığı belirtildi.

Bu yılki gösterilerin her yıl yapılandan "daha kapsamlı olması konusunda Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatının uyarıldığı" belirtilen açıklamada, "(Provalarda harem selamlık uygulama) başlıklı haberde yer alan bilgiler tümüyle tek yanlı ve ideolojik niteliktedir" ifadesine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber