OHAL Komisyonundan bir iade kararı daha!

OHAL Komisyonu, 693 sayılı KHK ile ihraç edilen ve hakkında hiçbir kayıt olmayan Adalet Bakanlığı çalışanını göreve iade etti.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 28 Mayıs 2018 00:03, Son Güncelleme : 25 Mayıs 2018 12:30
OHAL Komisyonundan bir iade kararı daha!

OHAL Komisyonu, 693 sayılı KHK ile ihraç edilen Adalet Bakanlığı çalışanını, kamu kurumlarıyla yaptığı yazışma sonrasında, terör örgütüyle ilişkisini ortaya koyabilecek hiçbir bilgi ve belge olmaması nedeniyle göreve iade etti.

Komisyon raporunda; "İlgili kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan yazışmalardan; başvurucu hakkında terör örgütleri ile MGK'ca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatını ortaya koyan herhangi bir bilgi ve belge elde edinilemediği tespit edilmiştir" denildi.

İŞTE OHAL KOMİSYONU KARARI

Memurlar.net'in notu: OHAL Komisyon kararlarını bekleyen 100 bin kişi bulunmaktadır. Hakkınızda verilmiş bir komisyon kararı var ise, geride kalanlara yol göstermesi açısından, 0 532 540 0 590 nolu whatsapp numarası üzerinden memurlar.net'e gönderebilirsiniz. Karardaki hiçbir kişisel bilgi yayımlanmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber