Erdoğan, bugün sahaya iniyor

Aday tanıtımı ve seçim beyannamesini açıklayan AK Parti çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün miting maratonuna Erzurum'dan başlayacak. AK Parti teşkilatları da Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda sahada çalışmalarını hızlandırdı

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 26 Mayıs 2018 08:00, Son Güncelleme : 26 Mayıs 2018 11:17
Erdoğan, bugün sahaya iniyor

AK Parti'nin adaylarının belirlenmesi ve beyannamesinin açıklanması sonrasında AK kadrolar sahada seçim temposunu arttırdı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda milletvekili adaylarının yanısıra, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe ev ev, kapı kapı dolaşarak "Vakit Türkiye Vakti" ve "Yaparsa Yine AK Parti Yapar" vurgusunu somut projelerle anlatmaya başladı.

İLK MİTİNG ERZURUM'DA

Teşkilatların yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan da sahaya iniyor. Erdoğan, 30'un üzerinde ili ziyaret edip miting alanlarında ve iftar programlarında milletle kucaklaşacak. Erdoğan'ın seçim kampanyası çerçevesinde ilk mitingini bugün Erzurum'da yapacak. Erdoğan, 27 Mayıs pazar günü Aydın ve Balıkesir mitingleri ile milletle kucaklaşmaya devam edecek.

İFTARDA BULUŞACAK

Cumhurbaşkanı seçim kampanyaları kapsamında Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her bölgesinde millete seslenecek, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" için destek isteyecek. Erdoğan'ın son mitingi ise İstanbul'da olacak. Erdoğan, İstanbul'un ilçelerinde milletle kucaklaşacak.

Miting alanlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı iftar sofralarında da milletin farklı kesimleri ile buluşacak. Ramazan ayı boyunca Erdoğan'ın, öğretmenler, iş dünyası, işçilerle biraraya gelmesi planlanıyor. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mehmetçik ve polislerle birlikte iftar açması da bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber