Ankara'da anonsla su uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2007 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, mahallelerde anons yaparak, vatandaşları suyu tasarruflu kullanmaları konusunda uyardığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Meclisi'nde suyun kullanımı ve alınacak önlemlere ilişkin birtakım kararlar çıktığı hatırlatılarak, zabıta ekiplerince, Mamak, Çankaya-Çayyolu, Yenimahalle-Batıkent, Keçiören, Etimesgut-Eryaman, Sincan-Fatih ve Altındağ bölgelerinde anonsla uyarılar yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan'ın şu ifadelerine de yer verildi:

"08.00-18.00 saatleri arasında anonsla uyarı devam edecek. Bu anonslarımızı sık sık tekrarlayacağız.

Vatandaşı, su sıkıntısı ve alınan önlemlerle ilgili uyardıktan sonra bu kurallara uymayanlara, ceza uygulamaya başlayacağız. Vatandaşlarımızdan, bu sıkıntılı dönemi atlatmak için anlayış ve destek bekliyoruz."

Bahçe ve yeşil alanların şebeke suyu değil, tanker suyuyla sulanması, araçların hortum değil, kovayla yıkanması ile halı ve kilimlerin yıkanmaması uyarısının tekrarlandığı açıklamada, uyarılara uyulmaması durumunda, vatandaşların, Alo 153 numaralı Mavi Masa hattına veya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının 2317984-2317985-2317986 numaralı telefonlarına başvurabilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber