Hatay'daki öğretmenler 01-31 Temmuz 2004 tarihleri arasında becayiş yapabilecek

Haber Giriş : 27 Haziran 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalışan tüm öğretmenlere karşılıklı olarak yer değiştirme hakkı tanınacağı açıklandı??.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 01-31 Temmuz 2004 tarihleri arasında bir ay süreyle Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalışan bütün öğretmenlere karşılıklı olarak yer değiştirme hakkı tanınacağı belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Sayın Nazmi BOZOĞLAN karşılıklı olarak yer değiştirme hakkında şu bilgileri verdi.

?İnsanları ne kadar mutlu ederseniz, o kadar verim alırsınız? düşüncesiyle Türkiye' de bir ilk olarak; 01-31 Temmuz 2004 tarihleri arasında, bir ay süreyle Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalışan bütün öğretmenlere karşılıklı olarak yer değiştirme hakkı tanınacaktır. Karşılıklı olarak yer değiştirmek isteyen öğretmenlerimiz 01-31 Temmuz 2004 tarihleri arasında karşılıklı olarak yer değiştirmek istedikleri öğretmenle beraber müracaat dilekçelerini bizzat kendileri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğümüze ait web sitemiz olan http://www.hatay-meb.gov.tr veya http://hatay.meb.gov.tr adresinde karşılıklı olarak yer değiştirmek isteyen öğretmenlerimizin faydalanması için ?BECAYİŞ İLANI? adıyla bir sayfa konulacaktır. Konu ile ilgili okullarımıza gerekli duyurular yapılmıştır. Türkiyede bir ilk olması dolayısıyla yazılı ve görsel basında da yer almıştır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber