Hamamı dosya odası, saunayı kütüphane yaptı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 06 Haziran 2007 05:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DP'nin Ankara'daki liste başı adayı Sinan Aygün, siyaset için sinyali Demirel'den almış. Aygün, DP'de tahsis edilen lüks makam odasının çok konuşulan saunasını kütüphaneye, Türk hamamını ise arşiv odasına çevirdi.

Saunayı kütüphane yaptı

Demokrat Parti'nin Ankara birinci bölge adayı olan ATO Başkanı Sinan Aygün'e, genel başkanı Mehmet Ağar, partisinin en üst katında, saunalı, Türk hamamlı, dubleks bir oda tahsis etti. ?Ağar, ?Sana ihtiyacım var' dedi, ?Tamam' deyip geldim? diyen Aygün, siyasetteki ilk haftasını AKŞAM'a değerlendirdi:

Süleyman Demirel ile görüştünüz mü?

2002 seçimlerinde, ?Sen işine bak, ne işin var siyasette? demişti. Bu defa ?Zamanı geldi mi? diye sordum. ?Tam zamanı? dedi. ?Nereden? dedim, ?Tabii ki DP'den? yanıtını verdi.

Sağ ittifakın çökmesinde kim sorumlu?

Erkan Mumcu'nun söylemleri hatalıdır ve bence Sayın Ağar'dan özür dilemesi gerekir. Belli ki protokol sağlama bağlanmamış.

n Seçilemezseniz, tamam mı devam mı?

ATO'ya döneceğim. ATO Meclisi, ?Git yap, olmazsa gel? şartı koydu. 10 yıldır ATO'da maaş almadan başkanlık yapıyorum. Halkın arasında yer aldım. Niye yaptım? Ülkem için yaptım. Terör örgütlerinin hedefi olduk, ihbarlar yağdı, kurşunlamalar oldu.

PKK'dan mı geldi?

İsim vermeyelim. Birtakım tehditler aldık. Ama ciddiye almadık. Benim makam şoförüm Kürt kökenli. Yanımda çalışanlar Alevi.

Kredi kartı mağdurları oy verirler mi size?

Kredi kartı faizlerini yüzde 2'ye çekmek, benim boynumun borcu. Türkiye'de enflasyonun yüzde 8 olduğu bir dönemde bu faizi almak, bu halkı yemektir.

TÜRK HAMAMINDA KIBRIS DOSYASI

Aygün, odasındaki sauna ve Türk hamamını kütüphaneye çevirerek bir ilke imza attı. Çin, KKTC, AB ve kredi kartları dosyalarını Türk hamamına taşıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber