'Telekom Kamuda Kalsaydı' Dedirten Kampanya

Türk Telekom 2005 yılında özelleştirilip, Oger'e satıldığında, tüm medyada fiyatların düşeceği yönünde haberler yer almıştı. Ancak, Türk Telekom'un yeni sahipleri, hiçbir özel firmanın bugüne kadar yapmadığı bir kampanyayı hayata geçirdiler. Buna göre yeni ADSL abonesi olanlar yüzde 50 indirimden faydalanacaklar. Ancak, bu kampanya, sadece yeni abone olacakları kapsamaktadır. Oger Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamayacaktır...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İŞTE TELEKOM'UN RESMİ SİTESİNDE DAHİ YER ALMAYAN KAMPANYASININ DETAYLARI

TTNET'TEN YAZ FIRTINASI!
ŞİMDİ BAŞVURUN MODEMİNİZİ HEDİYE EDELİM ÜSTELİK 2007 SONUNA KADAR FATURANIZDA
%50 İNDİRİMİNDEN FAYDALANIN !..

Ücretlere KDV ve ÖİV dahildir.

ADSL ile hızlı ve kesintisiz İnternetle tanışmanın şimdi tam zamanı. "Yaz Fırtınası" kampanyası ile şimdiye kadar Türkiye' de hiçbir İnternet Servis Sağlayıcının sunmadığı kadar inanılmaz cazip koşullarla 4 Haziran ? 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL'e 24 ay abone olun, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL ödeyin. Üstelik modeminiz hediye. Hızlı olun, indirimden daha uzun süre faydalanın.

İlk abonelikte bir defaya mahsus olarak alınan bağlantı ücreti 29 YTL'dir. Arzu ederseniz bağlantı ücretini, ayda sadece 3 YTL olmak üzere 12 ay taksitle ödeyebilirsiniz. Detaylı bilgiye kampanya başvuru noktalarından ve 410 22 22 den ulaşabilirsiniz.

* Kampanyadan, 24 aylık abonelik taahhütü imzalayarak yeni abone olacak kurumsal ve bireysel tüm ADSL müşterileri yararlanabilir.

* 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.Kampanya kapsamında satış noktalarımızda mevcut modemlerden herhangi biri müşterilerimize hediye edilecektir.

* Limitli pakelerde kota aşım ücreti ayrıca ücretlendirilecektir.

* 31 Aralık 2007'ye kadar müşteriler tarife paketlerini değiştiremeyecekler, 1 Ocak 2008'den itibaren 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar indirim süresince kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife paketlerini değiştirebileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife paketi, tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir.

* Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır.

* Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca müşteriye yapılan indirimler ve modem ücreti (kablolu modem için KDV dahil 75 YTL, kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır.

* Kampanya TTNet ADSL alt yapı olanaklarıyla ve modem stoklarıyla sınırlıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber