DP'de şimdi de Sinan Aygün krizi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Haziran 2007 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saygı Öztürk'ün Hürriyet'teki haberine göre, DP'de liste rahatsızlığı devam ederken, DP'nin Ankara 1. Bölge 1. sıradaki milletvekili adayı Sinan Aygün, liste sıralamasında istediği değişikliğin yapılmaması halinde adaylıktan çekileceği bildirildi.

DP'ye geçerken, Ankara 1'nci Bölge Milletvekili adaylarında istediği sıralama yapması için garanti verilen Sinan Aygün, verdiği adayların bazılarının Yüksek Seçim Kurulu'na verilen lstede isimlerinin ya hiç yer almadığı, bazılarında sıralamaya uyulmadığını gördü.

AĞAR'LA GÖRÜŞECEK

DP çatısı altında Anavatan partisi ile birleşmenin sıkıntıları yaşanırken, bir de listelerin açıklanmasıyla yaşanan deprem, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın sıkıntısını artırdı. ATO Başkanı Sinan Aygün'ün de listelerden duyduğu rahatsızlığı Genel Başkan Mehmet Ağar'a iletecek.

Sinan Aygün'ün verdiği listede, DP'nin Polatlı ilçe Başkanı milletvekili adaylığına hiç alınmazken, Çankaya ilçe başkanının da sıralaması değiştirildi. Hacı Bektaş-ı Veli Derneği'nden bir bayanın milletvekili adayı olmasını isteyen Aygün, verdiği bu ismin de sıralamada geriye bırakılmasından da rahatsız oldu.

Sinan Aygün'ün Genel Başkan Mehmet Ağar'a ?Verilen sözler yerine getirilirse devam edeceğim? diyeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber