Ambulans kaza yaptı: Şoför, sağlık memuru ve hastabakıcı öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar'da TIR ile ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'a yabancı uyruklu bir hastayı bıraktıktan sonra Antalya'ya dönen Oktay Altıoğlu idaresindeki 06 AR 3612 plakalı Alanya Başkent Hastanesi'ne ait ambulans, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 28. kilometresinde, Recep Dediğidoğru yönetimindeki 31 F 7353 plakalı TIR'la çarpıştı.

Kazada, ambulans sürücüsü Oktay Altıoğlu, sağlık memuru İsmail Uygur ve hastabakıcı Serdar Demirkol hayatını kaybederken, TIR sürücüsü Recep Dediğidoğru ise aracın içinde sıkıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği'ne bağlı ekiplerin kesicilerinin çalışmaması sonucu uzun süre TIR'ın içerisinde kurtarılmayı bekleyen Recep Dediğidoğru, kaza yerine getirilen bir kepçenin yardımıyla çıkarıldı. Dediğidoğru, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı gören Dursun Ekşi ile İsmail Duru, havanın yağışlı olması nedeniyle ambulans sürücüsünün hakimiyetini kaybettiğini ve TIR'la çarpıştığını söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber