Şırnak'ta mayın patlaması: Yarbay, binbaşı ve er şehit oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2007 22:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde karayoluna terör örgütü PKK üyelerince döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucu 1 yarbay ile 1 binbaşı ve 1 er şehit oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçay Tugay Komutanlığı'na bağlı askeri konvoyun Güçlükonak ilçesine hareketi sırasında, karayolunun 10. kilometresinde terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada, askeri araçta bulunan 1 yarbay, 1 binbaşı ile 1 erin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı bildirildi.


ŞIRNAK'TAKİ MAYIN PATLAMASINDA ŞEHİT OLAN YARBAY VE BİNBAŞININ İSİMLERİ BELLİ OLDU

- ŞEHİT PİYADE YARBAYIN MELİH GÜLOVA, ŞEHİT BİNBAŞININ İSE RAMAZAN ARMUTÇUOĞLU OLDUĞU BELİRTİLDİ

- ŞEHİTLER İÇİN YARIN ŞIRNAK'TA TÖREN DÜZENLENECEK

ADNAN ŞİMŞEK

ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ta mayın patlaması sonucu şehit olan piyade yarbay ve binbaşının isimleri belli oldu.

Alınan bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Akçay Tugay Komutanlığı'ndan Akdizgin bölgesine doğru giden askeri konvoyda, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi yakınlarında meydana gelen mayın patlaması sonucu şehit olan subayların isimleri belli oldu. Şehit piyade yarbayın Melih Gülova, şehit piyade binbaşının ise Ramazan Armutçuoğlu olduğu belirtildi. Olayda ismi belirlenemeyen bir piyade onbaşı da şehit oldu.

Öte taraftan, Şırnak Asker Hastanesi'ne helikopterle götürülen 6 yaralı askerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Şehit olan güvenlik görevlileri için yarın sabah saatlerinde Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenleneceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber