Tuna: Hafriyat gelirlerini Gökçek de çok iyi biliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hafriyat gelirlerini Melih Gökçek'in de vatandaşın da çok iyi bildiğini açıkladı.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 10 Ekim 2018 11:21, Son Güncelleme : 10 Ekim 2018 13:27

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, NTV'de açıklamalarda bulundu

Tuna'nın açıklamalarının satırbaşları

-Yüzde 17 indirime gittik, bu konuda artık indirim yapmayacağız. Ulaşımda ve ekmekte de yıl sonuna kadar artış yapmayacağız. İmkanlar ölçüsünde bu girişimleir yaptık.

-Su fiyatları daha önce ÜFE üzerinden belirleniyordu. Artık ÜFE veya TÜFE hangisi düşük çıkarsa ona göre artış yapılacak.

-İlçe belediyelerimizin zabıtaları denetim konusunda daha etkin bir çalışma yapıyor. Büyükşehir zabıtaları da titiz bir çalışmayı yürütüyor.

-Hafriyat gelirleri... Bu tür polemikler bana yakışmaz. İşlerimizle meşgul oluyoruz. Kimseyi hırsızlıkla suçlayamam. Gelirlerle ilgili olarak Melih bey de vatandaş da herşeyi çok iyi biliyor.

-Ankara'da vatandaşın en büyük isteği ulaşım, nüfus artıyor, ileriye dönük yeni çalışmaların yapılması gerekiyor. Ankara'da raylı sistemlerin yaygınlaşması çok önemli.

-Yeni metro hatlarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Etlik Hastanesi'nden Forum'a kadar metro yapılması. Havaalanına kadar gitmesi ve Ankaray'ın Abidinpaşa'ya kadar devam etmesi. Bunlar için proje çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber