Fedakar anneye 35 bin YTL'lik haciz kabusu

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 11 Haziran 2007 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da, 7 yaşına gelinceye kadar 20'si açık böbrek ameliyatı olmak üzere 50 ameliyat geçiren Nisa Sızan, Aralık 2006'da annesinden alınan böbrekle hayata yeniden bağlandı.

Adeta ikinci baharını yaşamaya hazırlanan Nisa ve ailesinin bu sevinci çıkarılan 35 bin YTL'lik fatura ile kabusa döndü. Nisa'nın 7 yıllık tedavi sürecinde maddi sıkıntı içine giren ve Bağ-Kur'un da masrafların tümünü karşılamaması sebebiyle hastaneye 35 bin YTL civarında borçlandıklarını söyleyen Türkün Sızan, "Borçlar birikince hastane yönetimi bana hastanede çalışma teklifi getirdi ve masrafın devlet tarafından karşılanabileceğini söyledi. Bunu seve seve kabul ettim" dedi.

BORCU ÖDEMEYE ÖMRÜM YETMEZ

Ancak aradan geçen 2 yıl içinde sık sık hastanenin hukuk servisinden arandığını belirten Sızan, para ödenmediği taktirde haciz yoluna başvurulacağını söyledi. Parayı ödemelerinin mümkün olmadığını, belirten anne, "Maaşıma haciz gelecek. Borcun ödenmesi için benim ömrümün sonuna kadar çalışıp ölmem tekrar dünyaya gelmem ve yine ömür boyu çalışmam gerekir " diye feryat etti. Nisa ve ailesinin son umudunun yardımsever vatandaşlar ya da ellerinden tutacak yetkililer olduğu belirtiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber