Nasıl bir performans yönetimi, Nereden başlamalı?

Hakan Dulkadiroğlu ve Selim Coşkun tarafından yazılan "Performans yönetimine nereden başlamalı?" adli kitap, performans yönetim sisteminin nasıl kurulacağını ele alıyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Ekim 2018 15:53, Son Güncelleme : 16 Ekim 2018 15:54
Nasıl bir performans yönetimi, Nereden başlamalı?

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Dulkadiroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Selim Coşkun tarafından yazılan "Performans yönetimine nereden başlamalı?" adli kitap, raflardaki yerini aldı.

Performans yönetimi kamu sektörü ve özel sektörün vazgeçemediği önemli bir insan kaynakları uygulaması.

İyi kurgulanmış ve işleyen bir performans yönetim sistemi; çalışanlar ve memurların liyakatlerine göre atanmasına, motivasyonlarının ve iş tatminlerinin artmasına, eğitim ve yetiştirilmelerine ve kamu personel yönetiminde adaletin tesisine imkan sağlayacaktır.

Performans yönetim sistemini başarılı bir şekilde uygulayan kurumlar ise daha başarılı bir şekilde hedeflerine ulaşabilmekte.

Performans yönetiminin gerekli olduğu ortak bir kanaatken, "İyi ama nasıl gerçekleştirilecek?" sorusuna çoğu zaman yeterli cevap verilememektedir.

Kitap, kurumlarında performans yönetim sistemi kurmak için "Nereden başlamalı?" sorusunu soranların ihtiyacını karşılamak üzere yazarlarının teorik ve pratik bilgilerini harmanlayarak hazırladığı bir çalışmadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber