Karnesini almadan intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş'un Bulanık İlçesi Çok Programlı Lisesi 9-C sınıfında bugün buruk bir karne dağıtım töreni yaşandı.

Seçmen köyünün Salihli mezrasındaki evlerinde yanlız kaldığı bir sırada tabanca ile intihar eden Hayal Akar'ın (15) sırasına çiçek ve karnesi bırakılırken, arkadaşları mutlu günlerinde sevinç yaşayamadılar.

Yaşanan olayın ardından bugün Hayal Akar'ın sınıfından büyük üzüntü hakimdi. Karnelerini almak için okula gelen sınıf arkadaşları, Hayal Akar'ın intihar ettiğini öğrendikten sonra büyük bir üzüntü yaşadılar. Buruk bir karne töreninin yapıldığı Bulanık Çok Programlı Lisesi 9-C sınıfında intihar eden arkadaşlarının sırasına çiçek bırakan öğrenciler, karne sevincini yaşayamadılar.

Öğretmen ve öğrencilerin oldukça üzüntülü olduğu 9-C sınıfında öğrencilerin isimleri tek tek okunarak karneleri teslim ediirken, Hayal Akar'ın ismini okuyan sınıf öğretmeni karneyi sıradaki çiçeğin önüne bıraktı. Karne dağıtım töreninde öğrencilere hitaben konuşan Okul Müdürü Mahmut Sarıdağ, çok üzüntülü olduklarını söyledi. Haberi duydukları zaman şaşırdıklarını söyleyen Sarıdağ, "Hayal çok iyi bir öğrenciydi. Derslerinde başarılı ve arkadaşları ile çok uyumlu bir öğrenciydi. Ama sorun ne olursa olsun, en büyük sorun bile intiharı gerektirmez" dedi.

Arkadaşlarının intihar etmesi sebebiyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyleyen öğrenciler, "Sabah okula geldiğimizde Hayal'ın intihar ettiğini öğrendik ve şok olduk. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Bize hiç bir şey anlatmamıştı. Neden intihar ettiğini anlayamadık. Akadaşımızın ölümüne çok üzüldük" şeklinde konuştular. İntihar ederek hayatını kaybeden Hayal Akar'ın ardından ablası Nazlı Akar da (21) kardeşinin ölümüne dayanamayarak av tüfeği ile intihar etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber