Otomobil takla attı: 1 astsubay öldü, 2'si astsubay 4 kişi yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2007 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'da, içinde 3'ü astsubay 5 kişinin bulunduğu otomobil, önündeki TIR'ı sollamak isterken kontrol çıkarak takla attı. Kazada, Astsubay Kudret Öcal yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Astsubaylar 34 yaşındaki Kudret Öcal, 39 yaşındaki Mustafa Özgür, 37 yaşındaki Vedat Seçkin, onun eşi 35 yaşındaki Meltem Seçkin ve oğulları 12 yaşındaki Deniz Ataber Seçkin, bu sabah Erzurum'dan Trabzon'a geldi. Astsubaylardan biri, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde ÖSS'ye girdi. Grup, sınav bittikten sonra Kudret Öcal yönetimindeki 25 EL 974 plakalı otomobille Trabzon'un Maçka İlçesi'ndeki Sumela Manastırı'nı gezmek istedi.

İddiaya göre, Kudret Öcal, Sümela Manastırı kavşağını kaçırınca Akçaabat yönüne doğru gitmeye başladı. Söğütlü Beldesi'ne gelindiğinde 08 K 5549 plakalı bir TIR'ı sollamaya çalışan Öcal'ın otomobili TIR'a sürtününce kontrolden çıktı ve savrulup takla attı. Kazada yaralanan Vedat Seçkin, Deniz Ataber Seçkin, Meltem Seçkin ve Mustafa Özgür Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'ne, durumu ağır olan Kudret Öcal ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Erzurum Asker Hastanesi'nde görev yaptığı öğrenilen Kudret Öcal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer 4 yaralı ise ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber