Yuva memuru: Müdürün odasında dayak yedim

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Haziran 2007 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erhan GÖGEM/ KIRIKKALE, (DHA)

KIRIKKALE Çocuk Yuvası'nda memur olarak çalışan 26 yaşındaki Atilla Subaşılı, aynı yerde çalışan G.A. adındaki bir kızı sevmesi sonucu müdürün odasında şirket görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Dayak olayından sonra bunalıma girdiğini belirten Subaşılı, evinde aşırı dozda hap yutarak yaşamına son vermek istedi.

Kendisinin yuvada yetiştiğini, anne ve babasının hayatta olmadığını belirten Atilla Subaşılı, pazar günü yurt müdürü Bekir Bozkurt'un makamında 3 kişi tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Subaşılı, ?7 ay önce geldiğim Kırıkkale Çocuk Yuvası'nda beni ezmek için başta müdür ve müdür yardımcıları ellerinden geleni yaptı. Tayinimi istemem için beni tehdit ettiler. Aramızda ciddi bir ilişki olan G.A.'yı işten çıkardılar. Kadrolu memur olmam nedeniyle beni sadece tehdit ettiler. Çünkü yurtta ?dönen dolapların' hepsini biliyordum. Pazar günü öğle saatlerinde müdür Bekir Bozkurt'un beni çağırdığını söylediler ve gittiğimde ise hiçbir şey sormadan üzerime çullanarak kıyasıya dövdüler. Dayak yememi müdür seyretti. Kendime yediremedim ve eve giderek aldığım aşırı dozda hapları yutarak intihar etmek istedim? iddiasında bulundu.

Subaşılı, çok sevdiğini belirterek kendisiyle evlennmek istediği G.A. adlı genç kıza telefon ederek intihar etmek istediğini söylediğini belirterek, ?Zannedersem 112 Acil Servis'i aramış ve hastanede gözümü açtım. Onun sayesinde hayata döndüm? dedi. Hastanede 2 gün müşahede altında tutulan Atilla Subaşılı, olayla ilgili olarak Kırıkkale Hürriyet Karakolu'na şikayette bulunup, ifade verdi.

Kırıkkale Çocuk Yuvası Müdürü Bekir Bozkurt, ?Böyle bir konu söz konusu değil. Benim makamımda veya yurt içinde böyle bir dayak olayı olmamıştır. Bana da intikal eden bir konu yok. İddianın sahibi kişiyi birkaç kez yanıma çağırarak nasihatlerde bulundum. Bunun dışında bişey yok? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber