Genç Parti, İzmir'de 1 YTL'den mazot satmaya başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2007 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GENÇ PARTİ İZMİR'DE 1 YTL'YE MAZOT DAĞITTI

- GP İZMİR'DE TAKSİCİ, KAMYONCU, OTOBÜSÇÜ VATANDAŞLARA MAZOTU 1 YTL'DEN SATMAYA BAŞLADI

- GP GENEL BAŞKAN VEKİLİ MÜŞTAK AYVAZ:

- "MAZOTU İZMİR'DE ŞİMDİDEN 1 YTL YAPTIK"

ELİF YILDIRIM-HALİL KARAHAN

İZMİR (İHA) - Genç Parti (GP) İzmir'de taksici, kamyoncu, otobüsçü vatandaşlara mazotu 1 YTL'den satmaya başladı. GP Genel Başkan Vekili ve İzmir 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müştak Ayvaz ile diğer milletvekili adayları, Işıkkent Ertuğrul Garajı'nda 1 YTL'den mazot dağıttı.

İzmir'de kamyoncuların, taksicilerin araçlarına mazot dolduran GP Genel Başkan Vekili Müştak Ayvaz, iktidara geldikleri takdirde mazotu tüm Türkiye genelinde 1 YTL yapacaklarını söyledi. Mazot fiyatlarını gündeme getiren ve buna bir çözüm bulmaya çalışan ilk parti olduklarını ifade eden Ayvaz, "İzmir'de mazotu şimdiden 1 YTL yaptık. 6 ay önce bu taahhütlerimizi söylediğimiz zaman herkes gülüyordu. Ama şimdi baktığımız zaman tüm partilerin programlarında mazotu indireceklerine dair söylemleri var.

İktidara geldiğimizde mazotu 1 YTL yapacağımıza söz veriyoruz. Geçimini kamyonculukla, taksicilikle sağlayan herkese sesleniyorum, mazot 1 YTL olacak" dedi.

Akaryakıt kaçakçılığının her geçen yıl katlanarak arttığını iddia eden Ayvaz, iktidara gelirlerse kaçakçılığın önüne geçeceklerinin sözünü verdi. Ayvaz, "Türkiye'de son 4.5 yılda 40 milyar dolarlık kaçakçılık yapılmış. Bu kaçakçılığı önleyeceğiz. Kaçakçılık yapanların da hesabı sorulacaktır" diye konuştu.

Mazotun 1 YTL olmasının tüm topluma fayda sağlayacağını ifade eden kamyoncular, otobüsçüler ve taksiciler, mazotun 1 YTL olup olmayacağı konusunda kararsız olduklarını belirtirken, bazıları ise GP'ye güvendiklerini ve mazotun seçimden sonra da 1 YTL olacağına inandıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber