Ağar: Siz kundaktayken ben dağda mermi atıyordum

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2007 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, eşi Emel Ağar ile birlikte seçim çalışması için geldiği İzmir'de Adnan Menderes Havalimanı'ndan ?Kırat' otobüsüyle ayrıldı. Ağar çifti, otobüsün ön camından İzmirliler'i selamladı. Yaklaşık 500 aracın yer aldığı konvoyla Gaziemir'e giren Ağar, seçmenden oy istedi. Mehmet Ağar Balçova'ya iki kırat ve balkonlardan fırlatılan renkli konfetilerle girdi. Ağar Narlıdere'de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden geçerken hastaların rahatsız olmamaları için ?Kırat' otobüsünden yayılan Fatih Kısaparmak'ın seslendirdiği ?Mehmet' adlı şarkının sesini kapattırdı. Ağar, İnönü Caddesi'nde yolda yürüyen, işyerinin önüne çıkan, balkon ve pencerelerden bakan vatandaşları selamladı. İzmir İl Başkanı Turhan Arınç, seçim turu boyunca mikrofondan ?Adam gibi adam Mehmet Ağar', ?Mehmet Ağar gelecek, dertler bitecek', ?Huzur ve güvenlik için DP deyin' anonslarını seslendirdi. Üçyol'da 30 kişilik MHP'li genç grup, bozkurt işareti yapınca Ağar, Arınç'ın elindeki mikrofonu aldı ve gençlere, ?Gözlerinizden öpüyorum. Ancak siz kundaktayken ben dağda mermi atıyordum'' dedi.

?GELİR DÜZEYİ DÜŞTÜKÇE BİZE OLAN DESTEK ARTIYOR'

Ağar, İkiçeşmelik Caddesi'nde kendisine sevgi gösterisinde bulunanların sayısı artınca arkasında oturan ve aralarında milletvekili adayları Burhan Özfatura, Aysel Öztezel, Tülin Dilşen, Perihan Genç ve Cevat Kırkpınar'ın bulunduğu 40 kişilik parti grubuna ?Gelir düzeyi düştükçe bize olan destek artıyor. İzmir'de tuzu kurular CHP'ye oy verecek. Ancak gelir düzeyi düşük yerlerde oy patlaması yapacağız. Seçimin sonucunu da onlar belirleyecek. Esnaf ve çiftçiden büyük ilgi görüyoruz. Burhan Özfatura'nın neden liste başı olduğunu seçimden sonra daha iyi anlayacaksınız'' dedi.

Ağar, program yoğunluğu nedeniyle İzmir'in 2'nci seçim bölgesini ziyaret edemedi ve ilçe başkanlarına 17 Temmuz'da yeniden gelip, bu bölgedeki ilçeleri gezeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber