Mansur Yavaş'la ilgili sözlerinden sonra görevi bıraktı

"Mansur Yavaş'ı aday gösterdiğimiz gün kaybettik" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, CHP Başdanışmanlık görevini bıraktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Mart 2019 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2019 17:20
Mansur Yavaş'la ilgili sözlerinden sonra görevi bıraktı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, dün basına yansıyan açıklamalarında şunları söylemişti:

"Mansur beyin çektiği mesajları görüyoruz. Üç kuruş para için ne hallere düştüğünü de gördük. Bu mesajlara bakınca işin vahameti daha iyi anlaşılıyor. Bu tür mesajlar bizim Ankara'ya çıkardığımız adayın karakterinin bir özetidir. Çok üzgünüm. Keşke bu mesajları görmeseydik"

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Biz Mansur Bey'i aday yaptığımız gün Ankara'yı kaybettik. Tıpkı 2014'te olduğu gibi. Biz o zaman da seçimi kazanabilirdik, ama yanlış aday tercihi ile kaybettik. Şimdi büyük ihtimalle Mansur Bey kaybedecek, istifa edip gidecek."

İşte bu sözleri söyleyen Cengiz Topel Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı Başdanışmanlık görevini bıraktığını duyurdu.

Yıldırım yayınladığı basın açıklamasında sözlerinin bilgisi dışında kaydedildiğini, bağlamından kopartıldığını belirtti. Yıldırım, söz konusu ifadeleri bir dost ortamında ifade ettiğini belirterek "Şu tarihe kadar partimin hizmetinde olduğum gibi bundan sonraki süreçte de partime zarar verecek bir işin içinde olmayacağımı ve partimin başarısı için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber