Erdoğan'ın isteğine rağmen AnkaPark ücretli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Mart 2019 tarihinde, AnkaPark'ın girişinin 23 Nisan'a kadar ücretsiz olması yönünde isteğine rağmen, AnkaPark ücretli girişler dün itibariyle başladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Nisan 2019 09:00, Son Güncelleme : 03 Nisan 2019 09:52
Erdoğan'ın isteğine rağmen AnkaPark ücretli oldu

Ankara'da yapımı yüzde 95'i tamamlanan AnkaPrak (Wonderland Eurasia) dün itibariyle ücretsiz dönem bitti ve giriş 25 TL olarak, ücretli giriş başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Mart 2019 tarihinde, sadece sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek sürpriz bir programda gençlerle buluştu. Başkan Erdoğan, ''Şimdi biliyorsunuz AnkaPark gibi onun başlayıcısı da Melih beydi, şimdi Mehmet beyle devam etti. 31'inin akşamına kadar... Ben şimdi sayın Özhaseki'den... Çok yoğun bir katılım oluyor. Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, oranın işleticileriyle görüşsen... Yani bu AnkaPark'ı 31 Mart akşamına kadar değil de, seçimi kazanacağınıza da inanıyorum. Bir Meclis kararı almak suretiyle 23 Nisan akşamına kadar AnkaPark'ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi? 23 Nisan'ı da orada kutlama fırsatı olsa... Böyle bir fırsatı verirsek inanıyorum ki hayır dualarını alırız...'' şeklinde konuşmuş ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki 'konuyu, Belediye Meclis Üyelerimize sunarız, neden olmasın, talimatı yerine getiririz inşallah' şeklinde cevaplayarak, tüm basına 'AnkaPark 23 Nisan'a kadar ücretsiz olacak müjdesi' şeklinde haber yapılmıştı. Konuya ilişkin haberimiz için Tıklayınız.

Ak Parti Ankara'yı kazanamadığı için Erdoğan'ın bu talebi gerçekleşemedi

AnkaPark ücretsiz olduğu 20-31 Mart tarihleri arasında 5 milyonun üzerinde misafir ağırladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber