AK Parti'li Çelik: Sürecin patronu YSK'dır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sürecin patronu YSK'dır, onlar karar verecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Nisan 2019 21:53, Son Güncelleme : 07 Nisan 2019 22:28
AK Parti'li Çelik: Sürecin patronu YSK'dır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik açıklamalarından satır başları:

Trump'ın Kudüs konusundaki yanlış değerlendirmesinin cesaretlendireceğini söyledik. Netanyahu kendi saldırganlığına uygun şekilde davranıyor. Daha da ileri gitti. Doğu Kudüs'ün bölünmesine müsade etmeyeceğiz dedi.

Bu zihniyeti cesaretlendirenler bundan sorumludur. Birleşmiş Milletler ne işe yarıyor? Uluslararası bir hukuktan bahsedebilecek miyiz? Bu şahıs tüm bu unsurları ihlal ediyor.

YEREL SEÇİMLER

Hergün yeni bir kılıkta, yeni bir ört bas etme faaliyetiyle önümüze gelen hukuka aykırı, siyasetin temel prensipleriyle uyuşmayan bir takım açıklamalar görüyoruz.

İtiraz sürecini küçümsemeye çalışıyorlar.

Her gün 5-10 kez 'kazandık' diyorlar. Bu kadar rahatsanız oyların sayılması konusunda bu telaşınız niyedir?

Süreç yargı denetimi altında.

'Cumhurbaşkanı ile iyi geçineceğim' gibisinden bir cümle de sık sık tekrarlanıyor. Arkasından da Sayın Cumhurbaşkanımıza çağrı yapılarak, 'sürece katkıda bulunun' diyor. Cumhurbaşkanımız devletin başıdır. Cumhurbaşkanımızı YSK süreci ile ilgili bir müdahaleye çağırmak, 'katkıda bulunun' sözü altında, son derece yanlış, son derece sakıncalı, bir siyasetçinin bilmesi gereken en temel prensiplere aykırı davranıştır.

Sürecin patronu YSK'dır, onlar karar verecek.

Her seçimden sonra CHP yöneticilerinin ve sözcülerinin vatandaş AK Parti'ye ne mesaj verdi sözleri odak noktalarının CHP değil AK Parti olduğunu gösteriyor.

Bu hafta son derece vahim açıklamalar yaptılar.

15 seçimdir vatandaşımız bizi birinci parti yaptı, bu bir rekordur.

Hesap makinası ile gezeceğinize anayasa ile gezin. Yanılmayalım diye hesap makinası ile çıkıyorsunuz ama eski zihniyetinizi devam ettirerek toplayacağınız yerde çıkarma yapıyorsunuz, böleceğiniz yerde çarpma yapıyorsunuz. matematikten anlıyoruz diyorsunuz toplama yapılacak yerde çıkarma yaparsanız bölme yapacağınız yerde çarpma yaparsanız bu nasıl matematiktir, onun izahı sözkonusu değil. Kürsüye çıkarken anayasa ile çıkmanızda, kürsüde konuşurken de anayasanın 138. maddesinin önünüzde olmasında fayda var.

YSK, CHP'nin tüzüğüne göre karar vermeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber