Yeni açılan okulların öğretmen ihtiyacı 'il içinden' karşılanacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Temmuz 2007 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü

Sayı :B.08.0.PGM.0.23.10.04- 296 / 46181 16 TEMMUZ 2007
Konu :Eğitim-Öğretime Yeni Açılan Eğitim Kurumları

?????..VALİLİĞİNE
(İl Millî Eğitim Müdürlüğü)

İlgi : a) Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği,
b) 2007 Yılı Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu.

2007 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları İlgi (b) Kılavuz hükümleri çerçevesinde 05-30 Mart 2007 tarihleri arasında alınmış, sıralar oluşturulmuş ve sıramatik çalıştırılarak il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri tamamlanmıştır.

30 Mart 2007 tarihinden sonra eğitim-öğretime yeni açılan eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacı, İlgi (a) Yönetmeliğin 36'ncı maddesi ile İlgi (b) Kılavuzun 7'nci sayfasında yer alan hükümler çerçevesinde değerlendirilerek, il genelinde yapılacak duyuru üzerine alınacak başvurulara dayalı olarak yapılacak atamalarla karşılanacaktır.

Bu amaçla; İlgi (b) Kılavuz hükümleri çerçevesinde, il içinde yer değiştirmek isteyenlerin başvuruları, 18-25 Temmuz 2007 tarihleri arasında, elektronik ortamda, eğitim-öğretime yeni açılan eğitim kurumları tercihi yapılmak suretiyle http://ilsis.meb.gov.tr adresinden alınacaktır. Alınan başvurular, değerlendirildikten sonra il içinde isteğe bağlı yer değiştirmesi gerçekleşen öğretmenlerin iş ve işlemleri 31 Temmuz 2007 tarihine kadar sonuçlandırılacaktır. Bu kapsamda, il içinde isteğe bağlı yer değiştirmesi gerçekleşen öğretmenlerden boşalacak olan eğitim kurumları da III. grup il içi ve iller arası özür durumuna bağlı yer değiştirmelere ilişkin süreçte elektronik başvuru ekranındaki tercihlere yansıtılacaktır.

Konuya ilişkin duyurunun İliniz internet sayfasında yapılması, ilgililerin bilgilendirilmesi, başvurularının süresi içinde elektronik ortamda alınarak onaylanması ve sonuçlandırılması hususunda gereğini rica ederim.

Remzi KAYA
Bakan a.
Genel Müdür

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber