Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde arbede

AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, Yavaş'ın dünkü konuşmasında "birlik ve beraberlikten" söz ettiğini ancak tekliflerinin oylanmamasının "görevi kötüye kullanmaya" gireceğini söyledi. İtirazların devam etmesi üzerine Yavaş, toplantıya ara verdi. Yavaş, salondan ayrılırken bazı belediye meclis üyeleri arasında tartışma ve arbede yaşandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Nisan 2019 17:21, Son Güncelleme : 14 Nisan 2019 19:44
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde arbede

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Yavaş başkanlığında toplandı.

Yavaş'ın dün yapılan ilk toplantının tutanağını belediye meclis üyelerinin onayına sunması üzerine, AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık söz aldı.

Altunışık, AK Parti ve MHP gruplarının, "belediye şirketlerinin şeffaf yönetilmesi ve denetlemesine" ilişkin verdikleri teklifin oylanmadan reddedildiği gerekçesiyle tutanağın oylanmasına karşı çıktı.

Yavaş'ın dünkü konuşmasında "birlik ve beraberlikten" söz ettiğini anımsatan Altunışık, tekliflerinin oylanmamasının "görevi kötüye kullanmaya" gireceğini söyledi.

AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinden itirazların yükselmesi üzerine Yavaş, toplantıya ara verdi.

Yavaş, salondan ayrılırken bazı belediye meclis üyeleri arasında tartışma ve arbede yaşandı.

Mansur Yavaş, 'şeffaf yönetim' teklifini reddetti Yavaş: Şirketlerin birçoğunun tasfiyesi için talimat verdim Mansur Yavaş'ın odasındaki fotoğraf detayı!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber