Van'da PTT'den hırsızlık

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2007 22:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'da kimliği belirsiz 4 kişi, vezne memurunun para bozdurmak için yerinden uzaklaşmasını fırsat bilip 2 bin 600 YTL'yi çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 11:37 sıralarında PTT Başmüdürlüğü binasında bulunan veznede meydana geldi. Kimliği belirsiz 4 kişiden 2'si etrafı kolaçan ederken, 2 kişi de vezneye yaklaşarak paraları nasıl çalacaklarını planladı. Vezne görevlisi Ş.A. isimli bayan, zanlılardan önce parasını yatıran vatandaştan sonra para bozdurmak için yan tarafa gidince 2 hırsızlık zanlısı paraların bulunduğu yeri ve etrafı iyice süzdükten sonra el çabukluğu ile kasada bulunan 2 bin 600 YTL'yi çalarak kayıplara

karıştı.

Yerine gelen vezne görevlisi, kasada paranın olmadığını fark edince durumu amirlerini bildirdi. PTT Şubesi'ne gelen Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının yaşandığı yerde inceleme yaptı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık görüntülerinin bulunduğu CD'yi alarak zanlıların bulunmaları yönünde çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber