Kavgayı ayırmak isteyen polis kurşunlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2007 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te, kavga eden iki grubu ayırmaya çalışan polis ekibine açılan ateş sonucu bir polis memuru yaralandı.

Saldırganlar yakalanırken, polis memuru ameliyata alındı.

Edinilen bilgiye göre, Vatan Mahallesi 96 nolu sokakta kavga olduğu bilgisini alan Şahinbey Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekibi, kavga eden iki gruba müdahale etti.

Kavga edenleri ayırmaya çalışan polis ekibine, söz konusu gruptakiler tarafından tabancayla ateş edilmesi sonucu polis memuru Hakan Aykanat yaralandı.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırılan Hakan Aykanat'ın ameliyata alındığı belirtildi.

Bu arada, polis telsizinden polise silahlı saldırı olduğu anonsu üzerine, Gaziantep emniyet müdür yardımcıları, tüm ekipleri uyararak, olay yerinden kaçan 27 E 5144 plakalı otomobille kaçan zanlıların yakalanması için tüm kavşaklarda çelik yelekli ve otomatik silahlı polislerin görev alması talimatını verdi.

İçinde 4 kişinin bulunduğu belirtilen 27 E 5144 plakalı otomobil, Fırat Mahallesi 31 nolu sokak üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

Otomobilin bulunduğu çevrede güvenlik önlemi alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fırat Mahallesi 89 Nolu Sokak'taki bir eve gizlenen M.T, M.Y, H.Y ve M.Y'yi gözaltına aldı.

Kavga eden grup arasındaki bir kişinin, bir suçtan dolayı arandığı ve yakalanmamak için polise ateş açtığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber