Sağlık Bakanlığında, il içi tayinler başlıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Ağustos 2007 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2007 AĞUSTOS İL İÇİ TAYİN İLAN METNİ

Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünün 07.05.2007 tarih ve 58127 sayılı yazılarına istinaden, İlimiz Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kurum ve Kuruluşlarımızda görev yapan Personellerin il içi yer değişiklikleri, aşağıdaki esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Atama Dönemleri :
Stratejik Personel ( Uzman Tabip ve Pratisyen Tabip) hariç Mayıs, Eylül ve Aralık aylarıdır. Mayıs dönemi atamaları Nisan ayında, Eylül dönemi atamaları için Ağustos ayında ve Aralık dönemi atamaları için Kasım ayında müracaat edilir. (Müracaat kesinlikle ilan edilen yerlere yapılır.)

Kadroların İlanı ve Başvurular :
Sağlık Müdürlüğü Personel Dağılım Cetveline (PDC) göre açık ve doldurulmasına ihtiyaç olan kadroları her müracaat döneminde ilan eder. İlanda yayınlanan boş yerlerin dışında başka yerler tercih edilemez. Bu kadrolara atanmak isteyen personel en çok 5 tercihle birlikte başvurur. Tayin dilekçelerine hizmet puanlarının yazılması ve hizmet puanı gösterir PBS çıktısının dilekçeye eklenmesi gerekmektedir. (Son görev yerinde 2 yılı tamamlamayan personel tayin talebinde bulunamaz.) Müdürlük, öncelikle tercih sırasına bakarak hizmet puanlarına göre personelin atamalarını tamamlar. (Hizmet puanı olmayan personelin, hizmet yıllarına bakılır. )

Müracaat Şekli :
Müracaatlar 03.08.2007 tarihinde başlayıp 31.08.2007 akşamı mesai bitiminde sona erecektir. Müracaat ilan ekindeki yeni tayin talep formu kullanılarak çalıştığı Kurum aracılığı ile Sağlık Müdürlüğüne yapılır.

Atama Sonuçları :
Atamalar Eylül ayı içinde; yapılan tercih ve puanlara göre yapılarak tayin kararları Kurumlarına gönderilecektir.
Tayini yapılan personelin en geç 31 Ekim tarihi itibarıyla ayrılışı yapılacaktır.
Personel ihtiyacı olan kurumdan ataması yapılan ve görevden ayrılması halinde hizmeti aksayacak personelin görevden ayrılışları 2 ay içinde yerine personel başlayıncaya kadar bekletilir. Hizmet aksamasından dolayı ayrılışı yapılamayan personelin ya ayrılışı yapılır ya da tayin kararının iptali istenir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber