Başarılı 10 polis, 100'er milyon lirayla ödüllendirildi

Haber Giriş : 26 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gerçekten görevini yapan, hırsızı uğursuzu yakalayan ve bunu mesleğinin bir gereği olarak gören memurları biz de alkışlıyoruz... Ancak 100 milyon yerine sadece topluluk önünde alkışlasalardı, daha 'iyi ödüllendirmiş' olmazlar mıydı?

Zeytinburnu ve Bakırköy'de meydana gelen hırsızlık ve kapkaç olaylarının faillerinin yakalanmasında başarı gösteren 10 polis memuru, bugün düzenlenen bir törenle ödüllendirildi. Ödül törenine katılan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, polis memurlarına 100'er milyonluk para ödülü ve teşekkürname verdi. Cerrah burada yaptığı konuşmasında, "Zeytinburnu'nda meydana gelen 36 hırsızlık olayının açığa çıkarılması ve Bakırköy İlçesi'nde kapkaç olaylarının faillerinin yakalanmasında başarı gösteren polis memurlarını taltif etmeyi düşündük. Polis memurlarını para ve teşekkürname ile ödüllendiriyoruz.

Diğer mesai arkadaşlarımıza örnek olması açısından arkadaşlarımızı takip ediyoruz ve bu başarılarının devam etmesini diliyoruz. Üstün başarı göstererek 36 tane ev ve iş yerinde hırsızlık yapan kişileri suç üstü yakaladılar. Bu olayları aydınlattılar. Bakırköy ekibi de diğer bir ilçede meydana gelen kapkaç faillerinin ilçelerine girmesinde dikkat ve özen göstererek otoyu ve kapkaççıları suç üstü yakaladı. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

Celalettih Cerrah, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Zeytinburnu'nda 21 Temmuz 2004 tarihinde faili meçhul hırsızlık olayı gerçekleştirilmişti. Zanlıların yakalanması için yürütülen soruşturmada 34 ev ve 2 iş yeri olmak üzere toplam 36 ayrı hırsızlık olayının faili 2 kişi ile bu şahısların müştekilere ait ev ve iş yerlerinden çaldıkları eşyaları satın aldıkları tespit edilen 4 kişi yakalanmıştı. Zanlılarla birlikte 6 adet cep telefonu, 10 adet VCD, 1 adet 70 ekran televizyon, 1 adet kol saati ve 1 adet bilgisayar ele geçirilmişti. Zanlılar çıkarıldıkları Zeytinburnu Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Avcılar Ambarlı bölgesinde de 34 YHE 09 plakalı araçla kapkaç olayına karışan 3 kişinin Bakırköy istikametine doğru kaçtığı tespit edilmiş, Bakırköy İlçesi'nde bulunan polisler barikat kurmuştu. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan failler, Florya alt köprüde durdurularak etkisiz hale getirilmiş ve yakalanmıştı. Bu zanlılar da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber