'İBB'nin, minareli logosunu değiştirmek için nabız yokluyorlar'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) tanıtımları ile Meclis toplantılarının yer aldığı İBB TV'nin logosu değişti. Önceki logoda minare figürleri yer alırken yeni logoda çok renkli duman figürü kullanıldı. Yetkililere göre İBB Meclisi'nde görüşülmeden, 3'te 2 çoğunluğun desteğini almadan değiştirilen logo kaçak.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 11 Eylül 2019 12:44, Son Güncelleme : 13 Eylül 2019 15:48
'İBB'nin, minareli logosunu değiştirmek için nabız yokluyorlar'

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İBBTV'deki logo değişikliğine tepki gösterdi.

KONCUK: 50 YILLIK LOGOYU KULLANMAK KİMİ RAHATSIZ ETTİ.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Koncuk "Her şey bitti, şimdi de, nur topu gibi, bir logo tartışmamız oldu. İstanbul'un 50 yıllık logosunu İBBTV'de kullanmak kimi rahatsız etti?Sn İmamoğlu'nu bu yanlışa kim sevk etti?Ben şahsım adına, bu değişikliği iyi niyetten de, öngörüden de uzak buluyorum.Yanlıştan dönmek erdemdir." dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DESTEK VERDİ

İsmail Koncuk'un yaptığı bu paylaşıma, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağiralioğlu da destek verdi.

MÜCAHİT BİLİCİ: SÖZEN ZAMANINDA DEĞİŞTİRİLMEMİŞ LOGOYU DEĞİŞTİRİYORLAR

İstanbul Büyükşehir belediyesi geçtiğimiz günlerde İBBTV'nin minareli logosunu değiştirmiş ve bu değişiklik ana logoda yapılacak değişikliğin öncüsü olarak değerlendirilmişti. Beylikdüzü Belediyesi AK Parti grubu grup başkanı olan Mücahit Birinci "İBB Meclisi'nde de logo değişikliği için 3'te 2 çoğunluğu gerekiyor. Ve CHP'nin böyle bir çoğunluğu yok. Camili minareli logoyu değiştirmek için İBB TV'den başladı. Nurettin Sözen zamanında dahi değişmemiş bu logoyu her yerde değiştirmenin ilk adımını attı" demişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber