Tayini çıkan doktor pankart asarak vedalaştı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2007 23:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AĞRI (CİHAN)-Ağrı Devlet Hastanesi'nin değişik birimlerinde 10 yıl süreyle görev yapan pratisyen doktor Şerafettin Ekici, tayininin İstanbul'a çıkması nedeni ile Cumhuriyet Caddesi'ne pankart astırdı.

Ağrı'dan İstanbul'a tayini çıkan doktor ilginç bir yöntemle halkla vedalaştı. Ağrı'nın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'ne pankart astıran Doktor Şerafettin Ekici pankartta, "Değerli Ağrı halkı, ilinizde 10 yıl çalıştım, hepinize hakkımı helal ediyorum, sizden de bunu bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Uzun süredir Ağrı'da çalıştığını belirten Ekici, insanlarla vedalaşmanın inancı gereği olduğunu ifade etti. Ağrı'dan ayrılmanın zor olduğunu belirten Ekici, "Bütün Ağrılılarla tek tek vedalaşamadığımdan böyle bir yönteme başvurdum. Ağrı'nın bende çok önemli bir yeri var. Çünkü ilk görev yerim burasıydı. Ağrı'da doktor sıkıntısı had safhada olduğu bir zamanda geldim ve 10 yıl çalıştım. Bu nedenle Ağrılılar'ın bende çok ayrı bir yeri vardır. Unutmasınlar ki ben onların artık fahri hemşehrileri olarak onlara hizmet etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Ağrılılar ise bu şekilde pankart açarak vedaşalan Doktor Ekici'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber