Yeğen katili öğretmen mağarada uyurken yakalandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Eylül 2007 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)

MERSİN'de yeğeni 12 yaşındaki Elif Nur Çakıcı'yı, pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçan ilköğretim okulu öğretmeni 23 yaşındaki Mehmet Çakıcı, bir mağarada uyurken yakalandı.

Erdemli İlçesi'ne bağlı Karahıdırlı Köyü'nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen öğretmen 23 yaşındaki Mehmet Çakıcı, 29 Ağustos günü su doldurmak için köy çeşmesine giden yeğeni Elif Nur Çakıcı'yı henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle öldürdü. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan ve geçen yıl Erdemli'nin Çamlı Köyü İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli öğretmenlik yapmaya başlayan Mehmet Çakıcı, cinayetten sonra kaçtı.

Jandarmanın günlerdir aradığı öğretmen Mehmet Çakıcı'nın Karahıdırlı Köyü İncirliseki Mevkii'nde saklandığı ihbarı gelince operasyon başlattı. Çakıcı, öğle saatlerinde saklandığı mağaraya yapılan baskında uyurken yakalandı.

Oldukça bitkin görünen Mehmet Çakıcı, jandarma tarafından Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve sağlık kontrolünden ardından gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde 18 gün süreyle mağarada saklandığını söylediği belirtilen Mehmet Çakıcı, sorgusundan sonra adliyeye sevkedilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber