Testi pozitif çıkan 8 aylık hamile öğretmen tedavi altında

Kocaeli'de resim öğretmenliği yapan 8 aylık hamile olan Ş. B.'nin (25) koronavirüs testi pozitif çıktı. Ş. B. hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2020 16:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2020 18:39
Testi pozitif çıkan 8 aylık hamile öğretmen tedavi altında

Kocaeli'de resim öğretmenliği yapan 8 aylık hamile olan Ş. B.'nin (25) koronavirüs testi pozitif çıktı. Ş. B. hastanede tedavi altına alındı.

...Mahallesi'nde oturan 8 aylık hamile resim öğretmeni Ş.B., rahatsızlanması üzerine Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Koronavirüs belirtilerinin görülmesi üzerine test yapıldı. Ş. B.'nin yapılan testler sonucu koronavirüs testi pozitif çıktı. Ş. B. hastanede tedavi altına alındı.

İzmit'te bir fabrikada çalışan Batuhan B. eşi Ş. B.'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu:

"Arkadaşlar eşimin Kovid 19 testi maalesef pozitif çıktı. Bizle temasta olan arkadaşlar dikkat etsinler. Belirti varsa hemen sağlık kuruluşuna gidin. 112 çalışanları ile hastaneye geçeceğiz. Tek isteğim evinizde durun, dua edin."

Bebeği virüs nedeniyle öldü" denilen öğretmen açıklama yaptı

Kocaeli'de 8 aylık hamile olan resim öğretmeni, korona virüs teşhisiyle hastanede tedavi altına alındı. Bebeğinin öldüğü haberlerini yalanlayan genç kadın, kendisinin ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Genç kadın, hastanede tedavisi sürdüğü sırada bebeğinin virüs nedeniyle öldüğü haberlerini görünce sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile haberleri yalanladı.

Videoda bebeğinin ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ş.B., "Hiçbir yazı doğru değil. İnsanlar beni arıyor ve ağlıyor. Ben zaten normal bir kafada kalmak istiyorum. Böyle bir şey yok. Haberler ve yazılar yalan. Okuduklarınızın çoğu yalan. İnsanları paniğe sevk etme adına virüsten kaçan haberleri çıkıyordu, ben de izlerken gülüyordum. Tabi ki zorda olan hastalar vardır ama olmayanlar hakkında da abartılı haberler yapıp, sizi ve evdekileri korkutuyorlar. Ben şu an sağlıklıyım gayet iyiyim, bebek de aynı şekilde iyi. İnşallah güzel sonuçlarla çıkarım. Nasıl bir durumun içindeyiz, neler yaşıyoruz ben de anlamadım. Anlamaya çalışıyorum. Dua edin, evden çıkmayın, kimseye güvenmeyin, okuduklarınıza da inanmayın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber