Emeklilere özel ücretsiz bilgi hattı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ekim 2007 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emeklilere özel ücretsiz bilgi hattı

DİKKAT: Aşağıdaki numara, 2008 öncesinde vardı. Şuan için Alo 170 hattı kullanılmaktadır

T.C. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü, size 24 saat hizmet sunma olanağını telefona taşıyan bir hizmet sunuyor: ALO EMEKLİ... Emeklilere özel hizmette neler var ?

ALO EMEKLİ, Emekli Sandığı ile aranızdaki özel telefon hattınızdır. 24 saat açık bu hat sayesinde sizlere sunduğumuz hizmetlerden, Sandığa gitmeden yararlanabileceksiniz.

"Alo Emekli Hattı"nı Nasıl Kullanacaksınız?

Bu sistemden faydalanmanız için tuşlu telefonla (tone dialing özelliği olan) (0312) 414 5434 numaralı özel hattınızı aramanız gerekmektedir.

Alo Emekli hattınız yapmak istediğiniz işleme ilişkin olarak sizi yönlendirecek ve gerekli tüm bilgileri tuşlamanızı isteyecektir.

Halen çalışmakta olan mensuplarımız, kendileriyle ilgili bilgilere (8) haneli Emekli Sandığı sicil numarasını tuşlayarak ulaşabileceklerdir. (1 ve 2 numaralı tuşlara bağlı hizmetler)

Sandıktan aylık alan mensuplarımız, kendileriyle ilgili bilgilere tanıtım kartında yer alan (9) haneli emekli sicili numarasını tuşlayarak ulaşabileceklerdir. (3, 4 ve 5 numaralı tuşlara bağlı hizmetler)

Borçlanma ve aylık Hesaplanması seçeneklerinde ise sicil numarası gerekmemektedir.

Dilerseniz Aylık Bağlama işlemleriyle, aylık bilgileriniz bildireceğiniz FAKS numaranıza gönderilecektir.(1 ve 4 numaralı tuşlara bağlı hizmetler)

"Alo Emekli Hattı"nı tuşlayarak aşağıdaki konularda bilgi edinebilirsiniz:

Aylık Bağlama İşlemleri

Hizmet Birleştirme ve Borçlanma İşlemleri

Sağlık Ödeme İşlemleri

Emekli Aylığı Bilgileri

Ödeme İşlemleri

Aylığın Hesaplanması

Yeni Sosyal Güvenlik Yasası

Aylık Alınan Banka Şubesinin Değiştirilmesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber