Genelkurmay, 215 sivil memur alacak

Haber Giriş : 21 Ağustos 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay Başkanlığı, AB ve ``Basın İnceleme`` uzmanları ile diyetisyen ve imam-gassala kadar uzanan geniş yelpazede yer alan 215 sivil memur almaya karar verdi. Uzmanlık için İngilizce bilme koşulu bulunuyor. İlgi duyan adayların 9-10 Eylül`de Gazi Orduevine başvurması gerekiyor.
Genelkurmay`ın, aralarında AB Uzmanı ve gazetecilik mezunu ``Basın İnceleme Uzmanı``nın da bulunduğu sivil memur kadrolarına başvurmak isteyenlerin, boş pozisyonların gerektirdiği üniversite/yüksekokul veya meslek lisesi mezunu olması gerekiyor. Alınacak memurlar Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İzmir ve Gölcük`te görevlendirilecek.

Başvurular sonrasında değerlendirmeye tabi tutulacak olan adaylar, ilgili branşlarda boş bulunan 4 katı oranında davet edilerek merkezi sınava tabi tutulacak. Değerlendirmeye tabi tutulacak adayların isimleri 15 Eylül`de ilan edilecek. Değerlendirme sonuçları ise 27 Eylül`de sınav merkezinde ve internette açıklanacak.
Genelkurmay Başkanlığının alacağı sivil memurların ünvanları ise şöyle belirlendi:
``Uluslararası ilişkiler, AB, hukuk, matematik-istatistik, elektrik-elektronik-haberleşme mühendisliği, iktisat, işletme mezunu uzmanlar/ halkla ilişkiler ve basın inceleme uzmanları/ Ruşça dil uzmanı/ kütüphaneci/ bilgisayar mühendisi/ makina mühendisi/ elektrik-elektronik- kalorifer- sıhhi tesisat- klima soğutma- ziraat- röntgen- tıbbi gaz- sterilizasyon- solunum fonksiyonları teknisyenleri/ matbaacı/ ciltçi/ diyetisyen/ fizyoterapist/ hemşire/ ebe/laborant/ beden eğitimi ve bilgisayar öğretmenleri/ imam-gassal/ aşçı/ erkek berberi/ garson

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber