Türk Telekom'da hak arama mücadelesi sürüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2007 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan, işverene yaptıkları görüşme çağrılarının "geri adım atma" şeklinde değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, "Greve gitme nedenlerimiz ortan kalkana kadar grevimiz sürecek" dedi.

Akcan, Türkiye'nin içinde bulunduğu hassas dönemde iletişim sektöründe yaşanan grevin üyelerini ve kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bu koşullarda işverene çağrıda bulunarak grevin bir an önce sona erdirilmesi için adım atılmasını istediklerini ifade eden Akcan, "İyi niyetle yaptığımız çağrıların bazı basın organlarında yanlış anlaşıldığını görüyoruz. İşverene yaptığımız görüşme çağrıları geri adım atma şeklinde değerlendirilmemeli. Bizim söylediğimiz, ülkenin içinde bulunduğu koşullar dikkate alınarak bir an önce bir anlaşma zemini yaratılması gereğidir. Yoksa greve gitme nedenlerimiz ortadan kalkana kadar grevimiz sürecektir. Bu konudaki kararlığımızda herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Çağrımız yanlış anlaşılmamalıdır. Biz taleplerimizin arkasındayız. Sanıldığı gibi herhangi bir şekilde geri adım atma düşüncemiz yoktur"dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber