İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

3 il belediyesi sosyal medya hesaplarını askıya aldı

Çankırı ve Kastamonu Belediye başkanlarından sosyal medya hesaplarını askıya alma kararı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2020 11:11, Son Güncelleme : 02 Temmuz 2020 12:39
3 il belediyesi sosyal medya hesaplarını askıya aldı

ÇANKIRI, KASTAMONU

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, sosyal medya hesaplarını askıya aldıklarını bildirdi.

Esen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medya hesabını askıya aldığını hatırlattı.

Esen, "Genel Başkanımızın sosyal medyadaki ahlaki çöküntüye dikkati çekip hukuki düzenlemenin şart olduğunu belirttiği açıklamasına ve almış olduğu karara binaen kanuni düzenleme yapılıncaya kadar ben de tüm sosyal medya hesaplarımı askıya aldığımı bildiriyorum." ifadesini kullandı.

Vidinlioğlu da sosyal medya hesabındaki açıklamasında, Bahçeli'nin sosyal medya ile ilgili açıklamalarına işaret ederek, "Açıklamasının ve almış olduğu kararın arkasındayım. Geçici bir süreliğine şahsi sosyal medya hesaplarımı askıya aldığımı ve kullanmayacağımı bildiririm." açıklamasında bulundu.

AMASYA

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, sosyal medya hesaplarını askıya aldığını bildirdi.

Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi sosyal medyanın dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüştüğünü söyledi.

Sarı, "Sayın Genel Başkanımızın son dönemde sosyal medya hesaplarının kullanımında ortaya çıkan kirli ve kabul edilemez üsluba karşı TBMM'de kanuni düzenlemeler yapılıncaya kadar tüm sosyal medya hesaplarını askıya alma kararını emir telakki ediyorum. Ben de yasal düzenlemeler yapılıncaya kadar tüm hesaplarımı askıya alıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber