Erdal İnönü'nün sağlık durumu iyiye gidiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2007 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Prof. Dr. Erdal İnönü'yü tedavi gördüğü ABD'nin Houston kentinde ziyaret eden Hikmet Çetin, Onur Kumbaracıbaşı ve Mustafa Sarıgül, İnönü'nün sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdiler.

ABD dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan eski TBMM Başkanı, NATO'nun Afganistan'daki eski Yüksek Sivil Temsilcisi Hikmet Çetin, İnönü'yü görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Çetin, "Sağlığının iyiye doğru gitmekte olması bizim ayrıca sevinç kaynağımız oldu" dedi.

İnönü ile 2 gün birlikte olduklarını ve Türkiye'nin sorunlarını da konuşma olanağı bulduklarını dile getiren Çetin, "Çok yararlı bir görüşme oldu. Kendisi için de çok büyük bir moral oldu. En kısa zamanda iyileşip Türkiye'ye gelmesini diliyoruz. Tedavi gayet iyi gidiyor, son derece olumlu yanıt veriyor tedavilere" diye konuştu.

Erdal İnönü'nün sağlığına yeniden kavuşma yolunda önemli ilerleme sağlamasından duydukları mutluluğu dile getiren Çetin, İnönü'nün arada bir hastaneden çıktığını, kendilerinin gittiği gün de tedavisinin olumlu sonuç verdiğini görünce eve geldiğini, fakat uzun sürecek bir tedavi dönemi bulunduğunu anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber