Kırıkkale il MEM'den, 'Benim Projem' isimli çalışma..

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2007 18:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kırıkkale'de, ilköğretim okulları arasında düzenlenen "Benim Projem" isimli yarışma start aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, matematik ve fen bilimleri alanlarında 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik proje yarışması konusunda öğretmenleri bilgilendirmek amacıyla seminer düzenliyor. Bahşılı ilçesi Atatürk ilköğretim Okulu'nda düzenlenen ilk seminerde, Kırıkkale Milli Eğitim Şube Müdürü Fatma Zengin ile teknik öğretmenler Murat Ardıç ve İsmail Arslan proje hakkında, internet kullanımı ve Türkiye'deki eğitim siteleriyle ilgili bilgiler verdi. Seminere katılan fen bilgisi, matematik ve rehberlik

öğretmenlerinin sorularını yanıtlayan Şube Müdürü Fatma Zengin, "Öğretmenlerimize yönelik yeni proje konusunda çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgiler sunduk. 2 hafta içerisinde bütün ilimizi dolaşıp bitireceğiz. Şimdilik matematik ve fen bilimlerinde seminerler veriyoruz. Diğer konularda da öğretmenlerimizi aydınlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Yarışmaya katılan öğrencilerin projelerini 17 Eylül 2007 ila 30 Haziran 2008 tarihleri arasında tamamlayarak, okul müdürlerine teslim etmesi gerektiği bildirildi. Okul müdürlerinin başvurusu yapılan projeleri 25 Ocak 2008 tarihine kadar onaylayacakları, öğrencilerin bu tarihte saat 17.00'ye kadar proje üzerinde değişiklik yapabileceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber