Diyarbakır'a 3 yeni vali yardımcısı atandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2007 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır Valiliği'ne, kararname ile 3 yeni vali yardımcısının atandığı bildirildi.

Gaziantep Vali Yardımcısı Miktat Alan, Göle Kaymakamı Şaban Akça, Doğanyurt Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş Müşterek Kararname ile Diyarbakır Vali Yardımcılıklarına atandı.

Bu atamaların ardından ise Diyarbakır Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirilen Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Bismil Kaymakamı Yüksel Topal'ın görevi ise sona erdi.

Denizli'nin Honaz ilçesi kaymakamı iken Çınar Kaymakamlığı'na atanan Atila Kantay da, Vali Yardımcısı Vekili olarak Diyarbakır'da göreve başladı.

Terörle mücadelede zarar görenlerin zararlarının tespiti için oluşturulan komisyonların başkanları, yeni atamalarla birlikte tekrar düzenlendi.

Yeni uygulamaya göre oluşturulan 6 Terörden Zarar-Tespit Komisyon Başkanlığına Vali Yardımcısı Vekili Atila Kantay, Vali Yardımcıları Canan Hançer Baştürk, Suat Seyitoğlu, Mehmet Yeşilbaş, Şaban Akça ve Miktat Alan getirildi.

Vali Yardımcıları görev dağılımları da yeniden düzenlendi. Görevlendirme yapılmayan görev ve hizmetlerden ise Valilik Yazı İşlerinden Sorumlu Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu tarafından yürütülecek. Vali yardımcılarının herhangi bir sebeple görevinde bulunmaması veya il dışında olması halinde hizmetin yürütülmesinde kesintileri önlemek için Vali Yardımcısı Miktat Alan'ın yerine Vali Yardımcısı Vekili Atila Kantay; Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk'ün yerine Vali Yardımcısı Mehmet Yeşilbaş; Vali Yardımcısı Mehmet Yeşilbaş'ın yerine Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu; Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu'nun yerine Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk; Vali Yardımcısı Şaban Akça'nın yerine Vali Yardımcısı Miktat Alan; Vali Yardımcısı Atila Kantay'ın yerine Vali Yardımcısı Şaban Akça görevlendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber